x Cultuur

Project Westwijs

Hoe organiseer je een vormingsactiviteit binnen je vereniging? Wat komt er allemaal bij kijken? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Met deze folder zetten we je graag op weg.

De hechte gezelligheid van een warme groep: het is ongetwijfeld een van de belangrijkste redenen om je aan te sluiten bij een vereniging. Je vindt er mensen met dezelfde ambities en interesses. En door de ideeën en talenten van de groep samen te leggen, kan je meer bereiken dan alleen.

Niet voor niets bestaat voor zowat elke hobby of interesse een vereniging. Tegelijk wil je bij je vereniging ook nieuwe kennis oppikken. Misschien wil je een specifieke techniek of vaardigheid onder de knie krijgen. Of je wil plekken bezoeken waar je op je eentje nooit binnen raakt of naar toe zou gaan. Wellicht wil je via je vereniging ook meer te weten komen over de dingen die je interesseren. Voor een vereniging is het dan ook belangrijk om activiteiten te organiseren waarmee je je leden iets kan bijbrengen.

Hoe begin je echter aan een vormingsactiviteit binnen je vereniging? Wat komt er allemaal bij kijken? Waar moet je allemaal rekening mee houden? In deze brochure zetten we je graag op weg.

meer info
deel: share to facebook