x Cultuur

Je bent meer dan je denkt!

Vrijwilligers zijn de lijm van de samenleving. Ze laten gemeenten bruisen met activiteiten en doen het sociaal leven bloeien. Vrijwilligers zijn broodnodig. Helaas zijn ze van langsom moeilijker te vinden. 

De reden voor Diksmuide, Houthulst, Lo-Reninge en Alveringem om de mouwen op te stropen! Via de campagne 'Je bent meer dan je denkt' willen we vrijwilligers extra in de kijker zetten. Hun enthousiasme zal anderen vast prikkelen om ook als vrijwilliger aan de slag te gaan.

De voorbeelden

Zo is er Charlotte uit Diksmuide. In de week studeert ze, in het weekend zet ze zich in voor haar jeugdbeweging. Inge uit Alveringem is een huisvrouw die het seingeversbordje opneemt als de koers passeert in haar gemeente. Dirk uit Houthulst is een buschauffeur, die enthousiast achter de toog springt als er iets te doen is. En Ronny gidst je met plezier door zijn thuisstad Lo-Reninge. Als vrijwilliger bloeien ze open in een rol die ver staat van hun normale job of dagdagelijkse bezigheden. 

Oproep

Word vrijwilliger in jouw stad of gemeente? Want je bent meer dan je denkt! Verleg je grenzen en laat de gemeenschap bloeien. 

Ontdek hier hoe jij jouw steentje kan bijdrage in jouw gemeente en beteken meer dan je denkt! Je kan je natuurlijk ook gewoon aanbieden bij jouw stad of gemeenten of bij één van de vele verenigingen die in onze regio actief zijn.deel: share to facebook