x Cultuur

IJzersterk Talent

Opera uit Diksmuide, klassiek uit Ieper, street-art uit Nieuwpoort, schrijftalent uit Alveringem en met een 

omschrijving als ijzersterk mag heavy metal uit Lo-Reninge ook niet ontbreken......

Drie intergemeentelijke samenwerkingsverbanden rond cultuur en erfgoed, CO7, IJzervallei en Viertoren, hebben de handen in elkaar geslagen om een platform te ontwikkelen waar artiesten, kunstenaars en organisatoren elkaar vlot vinden. Maar ook om talent uit de Westhoek te stimuleren en podiumkansen te geven in eigen streek.

Op de website www.ijzersterktalent.be kan ieder talent zich presenteren aan de hand van een biografie, foto en een link naar toepasselijke audio of video.

Aan de hand van labels kunnen de geïnteresseerde organisatoren gericht op zoek gaan naar de ideale match.

Het aanbod is ruim: van klassieke muziek tot beeldende kunst, van animatiefilm tot rock en van videokunst tot dans. Ook voor de lokale dj’s lonkend naar Tomorrowland en leerlingen van één van de topacademies uit de regio houden wij een plaatsje vrij!

Kortom, iedereen met talent maakt deel uit van de doelgroep die IJzersterk Talent met dit platform wil bereiken. Op deze manier willen we de nu nog latente rijkdom aan talent en de goesting in cultuur in de spotlights zetten.

Hebben we je interesse gewekt? Registreer je dan snel op www.ijzersterktalent.be!

Wist je dat je als organisator van een gratis event in één van de vier gemeenten van de intergemeentelijke samenwerking IJzervallei ook recht hebt op een financiële tegemoetkoming. Het volledige reglement kan u hier nalezen: https://ijzersterktalent.be/organisatoren/


meer info
deel: share to facebook