Projecten

Ook dit jaar nemen de bibliotheken van IJzervallei terug deel aan Weesgedichten
Meer lezen
 
Bib
Word vrijwilliger in jouw gemeente en beteken meer dan je denkt!
Meer lezen
 
Cultuur
Tijdens de Poëzieweek van 26 januari tot 1 februari 2023 verschijnen 25 gedichten op de vensterramen in Alveringem, Diksmuide, Houthulst en Lo-Reninge.
Meer lezen
 
Bib
Na WOI verdwenen heel wat militaire begraafplaatsen. Vaak is hier geen enkel spoor meer van terug te vinden. Het Regionaal Landschap Westhoek wil nu samen met CO7, Cultuuroverleg IJzervallei, Viertore…
Meer lezen
 
Cultuur
Voorlees- en knutselnamiddagen voor kinderen vanaf 4 jaar.
Meer lezen
 
Bib
Het platform waar talenten en organisatoren elkaar vinden.
Meer lezen
 
Cultuur
Beschreven Land toont het landschap van de IJzervallei door de ogen van kunstenaars. In 2022 stond auteur Clem Schouwenaars centraal. Check de permanente fiets- en wandelroute!
Meer lezen
 
Cultuur
Zes erfgoedpartners sloegen de handen in elkaar en ontwikkelden n.a.v. Erfgoeddag een digitale scheurkalender, speciaal voor leerkrachten en leerlingen uit het lager onderwijs. Foto’s en afbeeldinge…
Meer lezen
 
Erfgoed
Aan de hand van leuke opdrachtjes laten Jules, Marie en Renaat jullie kennismaken met het erfgoed in de gemeenten Alveringem, Diksmuide, Houthulst en Lo-Reninge.
Meer lezen
 
Erfgoed
Co-IJzervallei heeft in de gemeenten die deel uitmaken van de intergemeentelijke samenwerking een twintigtal boekenruilkastjes geïnstalleerd.
Meer lezen
 
Bib
 
 

Ook een NIEUWTJE of INTERESSANT project dat u graag met ons wil delen?